Hozzávalók:
4 db tojás sárgája, 250 ml főzőtejszín, 1db tömlős tejszínes krémsajt, 1db kis doboz tejföl,
20-25 dkg bacon szalonna, só, bors, 1/2 kg tetszés szerinti tészta ( nálunk most a Família taréjos cső tészta a menő ).
Elkészítés:
A bacon szalonnát serpenyőben ropogósra sütjük. A tojássárgákat a főzőtejszínnel, krémsajttal simára keverjük, majd a serpenyőbe öntjük (amiben a szalonnát sütöttük. Sóval, borssal ízesítjük, krémesre összeforraljuk. A kisütött szalonnát vékony kis csíkokra vágjuk és hozzáadjuk a mártáshoz.
Bármilyen (ízlés szerinti) főtt tésztára öntjük reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése