2014. március 6., csütörtök

Sárgabarackos gombóc diós zsemlemorzsában

Nagyon sokféle gombócot lehet készíteni, de ezzel még nem találkoztam. Az én Feleségem így csinálja.( úgy szeretem hogy nagyon szeret főzni, sütni).

Készítünk gombócot ahogy kell recept itt. A töltelék szinte bármi lehet a friss gyümölcstől az aszaltig, (évszaktól függően) csokoládé, lekvár, tán csak a képzeleted szab határt. Ez most sárgabarack befőtt. Na szóval kész a gombóc.






A diót összedaráljuk a zsemlemorzsához hasonlóan egy kissé megpirítjuk és összekeverjük a zsemlemorzsával. 
Külön külön pirítsuk meg őket.


Már csak annyi a dolgunk, hogy megszórjuk fahéjas porcukorral és ehetjük is. 
Jó étvágyat!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése